Ruhafoglalás menete

Ruhakiválasztás

Amennyiben elhatároztad, hogy a esküvőd lesz, koszorúslány, vagy vendég leszel esküvőn, szalagavatód, gólyabál, bál lesz az iskoládban és keringőt szeretnél táncolni, fáradj be hozzánk üzletünkbe. Telefonon időpontot kérsz, és a megbeszélt időpontban a rendelkezésedre állunk.

Hogy mikor érdemes lefoglalnod a ruhád?

Ezzel kapcsolatban az a tapasztalatunk, hogy sosem tudsz elég korán jönni. Akár már meg van az esküvő időpontja, vagy a nyári szünet utolsó napjaiban, vagy az évnyitó után is eljöhetsz hozzánk. Az a fontos, hogy pontosan tudd, mikor lesz az ünnepségetek, hiszen időpont nélkül nem tudsz ruhát foglalni.Szalonunkban bármelyik ruhánkat felpróbálhatod, nem korlátozunk – válaszd azt, ami Neked a legjobban tetszik. A sok évtizedes tapasztalattal segítünk  Neked abban, melyik fazon illik a legjobban a Te stílusodhoz, adottságaidhoz. 

Szerződéskötés, foglalás

Amikor kiválasztottad álmaid ruháját, szerződést kötünk, melynek kitöltéséhez szükség lesz néhány adatodra (lakcím, telefonszám, személyi igazolvány szám) ezért azt ne felejtsd otthon. A foglalásod az foglaló kifizetésével lesz érvényes, ami nálunk a ruha kölcsönzési díjának az 50 %-a. Ettől kezdve maximálisan biztosítva vagy arról, hogy a ruhád  senki másé nem lesz, csak a Tiéd.

Ruháink kölcsönzési díjait az „Áraink”-nál megtalálod. Ez az ár tartalmazza a ruha kölcsönzési díját, a hozzá illő  abroncsot, bolerót, vagy stólát, a méretre alakítást és a tisztítást.

A ruhádhoz illő kesztyűt, fátylat, hajdíszt minden esetben meg kell vásárolni, azt nem lehet kölcsönözni. 

Méretre igazítás, fennmaradó összeg megfizetése, elszállítás

Az ünnepség előtti héten lehetőség van próbára, cipővel, fehérneművel. Az utolsó héten a megbeszélt napon el tudod vinni a ruhádat a kiegészítőkkel. Ekkor kell magaddal hoznod a kölcsönzési díj fennmaradó részét is és a kauciót. A ruhákat keddtől kezdve szoktuk kiadni egészen péntekig bezárólag – természetesen figyelembe véve, az előre megbeszélt időpontokat. Mielőtt becsomagoljuk Neked a ruhád és a kiegészítőket, mindent felpróbálhatsz újra. Ha változott a méreted, azonnal rád alakítjuk, hogy tökéletes legyen a nagy napon, az  ünnepségeteken. 

Visszahozatal

A visszahozatalról időpontját  mindig megbeszéljük, a szerződésen rögzítjük. A kikölcsönzött ruhát/kat az ünnepség utáni hétfőn, vagy bál utáni napon  kell visszahoznod. Tehát ha csütörtökön volt, akkor pénteken várunk az üzletben, ha pénteken volt a szertartás, ünnepség akkor szombaton, ha pedig szombaton volt a nagy esemény, akkor hétfőn. Amennyiben semmi probléma a ruhákkal és a kiegészítőkkel a kauciót visszafizetjük.

Bármilyen további kérdésed van, keress bennünket, szívesen segítünk Neked.